444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ CUMHURİYET BAYRAMI’NI COŞKUYLA KUTLADI

Cumhuriyetin ilanının 99. yıldönümü Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle coşku içerisinde kutlanıyor.
Haber Tarihi: Saturday, October 29, 2022

Cumhuriyetin ilaninin 99. yildönümü Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin düzenledigi etkinliklerle cosku içerisinde kutlaniyor. Bu aksam Aydin’da Cumhuriyet coskusu, Atatürk Kent Meydani’ni dolduran binlerce Aydinlinin katildigi ses, isik ve havuz gösterisiyle yasandi.

Vatandaslar düzenlenen etkinlikler için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti. Baskan Çerçioglu Aydinlilarin her yil oldugu gibi Cumhuriyet Bayrami’ni büyük bir coskuyla kutladigini belirtti. Baskan Çerçioglu “Cumhuriyet coskusuna ortak oldugumuz tüm Aydinlilarla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaslarini ve sehitlerimizi rahmetle andik; gazilerimize sükranlarimizi sunduk. Atamizin bizlere emanetini sonsuza kadar yasatacagiz” diye konustu.

Diger taraftan 30 Ekim Pazar ve 31 Ekim Pazartesi günleri Aydin Tekstil Park’ta yapilacak olan etkinlikte ise birbirinden degerli grup ve sanatçilar sahnede olacak. Pazar günü Random, Madrigal ve Pinhâni; pazartesi günü ise Mary Jane, Evrencan Gündüz ve Fatma Turgut sahneye çikacak. Etkinlikler saat 16’da baslayacak.