444 40 09
« Geri Dön

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU 29 EKİM SERGİSİNİN AÇILIŞINI YAPTI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Büyükşehir Belediyesi"nin düzenlediği "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" konulu serginin açılışını yaptı.
Haber Tarihi: Saturday, October 29, 2022

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Büyüksehir Belediyesi'nin düzenledigi "29 Ekim Cumhuriyet Bayrami" konulu serginin açilisini yapti. Baskan Çerçioglu, sergilenen eserlerin sahibi çocuklari ve gençleri kutladi.

Baskan Çerçioglu, Cumhuriyetin kazanimlarini gelecek nesillere aktarabilmek için düzenlenen resim, siir ve kompozisyon yarismasinin sergisini açti. Baskan Çerçioglu gençleri ve çocuklari teker teker kutladi. Gençlerle ve çocuklarla fotograf da çekilen Baskan Çerçioglu, "Her yil oldugu gibi bu yil da düzenledigimiz yarismamiza katilan tüm gençlerimizi ve çocuklarimizi yürekten kutluyorum. Onlarin Cumhuriyet bilinciyle Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacak" ifadelerini kullandi.

Açilista Baskan Çerçioglu'na Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydin Milletvekili Hüseyin Yildiz ile CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir da eslik etti.