« Geri Dön

“LİMİTSENSİN AYDIN” İÇİN KUŞADASI’NDA BAZI YOLLAR ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILACAK

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan “LimitSensin Aydın” koşu yarışması sebebiyle Kuşadası’nda bazı yollar 30 Ekim Pazar günü araç trafiğine kapatılacak.
Haber Tarihi: Friday, October 28, 2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenecek olan “LimitSensin Aydin” kosu yarismasi sebebiyle Kusadasi’nda bazi yollar 30 Ekim Pazar günü araç trafigine kapatilacak.

Pazar günü 5 bin ve 10 bin metre olarak düzenlenecek olan “LimitSensin Aydin” için 9.30-11.30 saatleri arasinda Atatürk Bulvari’nin tamami, Mahmut Esat Bozkurt Caddesi, Kadinlar Denizi kavsagina kadar Güvercinada Caddesi, Gazibegendi Sokagi ve Suhan 360 Oteli önüne kadar eski Kusadasi-Selçuk yolu ulasima kapatilacak.

Yarislarin saglikli bir sekilde kosulabilmesi için vatandaslarin trafik isaret ve isaretçileriyle uyarilara uymasi, ayrica Emniyet görevlilerine yardimci olmasi önem arz etmektedir.