« Geri Dön

AYDIN’DA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU BAŞLADI

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği Musa Göçmen Senfoni Orkestrası Konseri Aydınlıları büyüledi
Haber Tarihi: Friday, October 28, 2022

Cumhuriyetin kurulusunun 99. yildönümü kutlamak için Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin düzenledigi etkinlikler basladi. Etkinliklerin ilk gününde Aytepe Amfi Tiyatro’yu dolduran binlerce Aydinli, Cumhuriyet coskusunu Musa Göçmen Senfoni Orkestrasi konseriyle yasadi. Musa Göçmen, Aydinlilarla kendilerini bir araya getiren Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

“Senforock” projesiyle klasik müzik ve rock gibi iki farkli tarzi sahneye yansitan Musa Göçmen Senfoni Orkestrasi, seslendirdigi birbirinden güzel parçalarla dinleyicileri büyüledi. Musa Göçmen, Cumhuriyet Bayrami etkinliklerinde sahnede olmaktan mutluluk duyduklarini belirtti.

Konseri Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun yani sira Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydin Milletvekili Hüseyin Yildiz ile CHP Il Baskani Ali Çankir ve amfi tiyatroyu dolduran binlerce Aydinli izledi.