« Geri Dön

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ÇİNE PAZARI’NDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine Pazarı’nı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Haber Tarihi: Thursday, October 27, 2022

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Çine Pazari’ni ziyaret ederek vatandaslarla bir araya geldi. Vatandaslar Baskan Çerçioglu’na pazardaki fiyatlarin yüksekliginden sikâyet ederken birçok vatandas da geçinemediklerini söyledi.

Pazar ziyaretinde Baskan Çerçioglu’na Çine Belediye Baskani Enver Salih Dinçer ile Cumhuriyet Halk Partisi Çine Ilçe Baskani Tayfun Sahin de eslik etti. Pazarda birçok vatandas hayat pahaliligindan sikâyet etti. Pazarci esnafi ise son bir yilda akaryakit ve girdi maliyetlerinin 3-4 kat artmasinin fiyatlari yükselttigini söyledi. Baskan Çerçioglu, Büyüksehir Belediyesi’nin çiftçilere ve Halk Ege Et’in de Aydinli hayvan üreticilerine verdigi destekleri hatirlatarak her zaman üreticilerin yaninda olmaya devam edeceklerini ifade etti.