444 40 09
« Geri Dön

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN ÇİNE MUHTARLAR DERNEĞİ’NE ZİYARET

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek muhtarların Büyükşehir Belediyesi’nden taleplerini dinledi.
Haber Tarihi: Thursday, October 27, 2022

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Çine Muhtarlar Dernegi’ni ziyaret ederek muhtarlarin Büyüksehir Belediyesi’nden taleplerini dinledi. Çine Belediye Baskani Enver Salih Dinçer’in de eslik ettigi ziyarette muhtarlar Büyüksehir Belediyesi’nin ve Çine Belediyesi’nin gerçeklestirdigi yatirimlardan dolayi Baskan Çerçioglu’na ve Baskan Dinçer’e tesekkür etti.

Aydin genelinde ziyaretlerine devam eden Baskan Çerçioglu, bugün bir dizi temasta bulunmak üzere Çine’deydi. Çine Muhtarlar Dernegi’ni de ziyaret eden Baskan Çerçioglu, bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da Çineli muhtarlarin da yanlarinda olmaya devam edeceklerini söyledi. Baskan Çerçioglu, muhtarlarin vatandaslarla aralarinda köprü oldugunun altini çizdi. Dernek baskani Dorumlar Mahallesi Muhtari Halil Kapikiran ve diger muhtarlar ise mahallelerine verilen hizmetler için Baskan Çerçioglu’na tesekkür etti.