« Geri Dön

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ÇİNE’DE DEMOKRAT PARTİ KONGRESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine’de Demokrat Parti’nin (DP) ilçe kongresini ziyaret etti.
Haber Tarihi: Thursday, October 27, 2022

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Çine’de Demokrat Parti’nin (DP) ilçe kongresini ziyaret etti. Baskan Çerçioglu, DP Aydin Il Baskani Serhat Emanet’e ve kongreye katilan Demokrat Partililere kongrenin hayirli olmasi temennisinde bulundu.

Bir dizi temaslarda bulunmak için bugün Çine’ye giden Baskan Çerçioglu, Çine Belediye Baskani Enver Salih Dinçer, Cumhuriyet Halk Partisi Çine Ilçe Baskani Tayfun Sahin ile birlikte Demokrat Parti’nin ilçe kongresini de ziyaret etti. Baskan Çerçioglu, Demokrat Parti’nin Türk siyasi tarihinde önemli bir yeri oldugunu belirterek “Bir siyasi gelenegi temsil eden Demokrat Parti’nin kongresinde bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Kongreniz Çine’ye ve milletimize hayirli olsun” ifadelerini kullandi.