444 40 09
« Geri Dön

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU TÜM KOŞUCULARI ‘LİMİT SENSİN AYDIN’A DAVET ETTİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, her yaştan koşucuyu Kuşadası’nın harika manzarası eşliğinde koşmaya davet etti.
Haber Tarihi: Wednesday, October 26, 2022

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, her yastan kosucuyu Kusadasi’nin harika manzarasi esliginde kosmaya davet etti. Kusadasi’nda düzenlenecek olan uluslararasi kosu etkinligi “Limit Sensin Aydin”da sporcular 5 bin ve 10 bin metre kosacak. Kadinlar ve erkekler için düzenlenecek olan yarismada dereceye giren sporcular ödüllendirilecek.

Kusadasi’nin kültürel ve dogal mirasini spor araciligi ile tanitabilmek amaciyla düzenlenen “Limit Sensin Aydin”, 30 Ekim Pazar günü kosulacak. Yarisma, maviyle yesilin bulusma noktasi olan Kusadasi’nin tanitimina katki sunmak için düzenleniyor. Yarismayla ilgili ayrintili bilgiye www.limitsensinaydin.org internet adresinden ulasilabiliyor.

Baskan Çerçioglu ise tüm kosuseverleri uluslararasi etkinlik olan “Limit Sensin Aydin”da kosmaya çagirdi. Baskan Çerçioglu, sporculari keyifli bir parkurun bekledigini ifade etti.