« Geri Dön

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU, SALI PAZARI’NI ZİYARET ETTİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Özlem Çerçioğlu, Aydın merkezde Salı Pazarı’nı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Haber Tarihi: Tuesday, October 18, 2022

Aydin Büyüksehir Belediye Baskan Özlem Çerçioglu, Aydin merkezde Sali Pazari’ni ziyaret ederek vatandaslarla bir araya geldi. Baskan Çerçioglu vatandaslarin Büyüksehir Belediyesi’nden taleplerini dinlerken, esnafa hayirli isler temennisinde bulundu.

Vatandaslar, kendileriyle sohbet eden Baskan Çerçioglu’na pazardaki fiyatlarin yüksek olmasindan yakindi. Pazarci esnafi ise konuyla ilgili kendisiyle sohbet eden Baskan Çerçioglu’na girdi maliyetlerinin yüksekliginden dert yandi. Pazarci esnafi, tarimsal üretimde özellikle tohum, gübre, mazot ve isçilik masraflarinin kendilerini zorladiginin altini çizdi. Esnaf, islerini yüksek girdi maliyetleriyle devam ettirmeye çalistiklarini söyledi.

Pazar ziyaretinde Baskan Çerçioglu’na Cumhuriyet Halk Partisi Efeler Ilçe Baskani Polat Bora Mersin de eslik etti.