« Geri Dön

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NDAN KOÇARLI PAZARI'NA ZİYARET

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Koçarlı Pazarı'nı ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.
Haber Tarihi: Monday, October 17, 2022

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Koçarli Pazari'ni ziyaret ederek vatandaslarla bulustu. Vatandaslar Baskan Çerçioglu'na pazardaki yüksek fiyatlardan dert yanarken pazarci esnafi da satis yapamadiklarini söyledi.

Vatandaslarla bulusmalarina devam eden Baskan Çerçioglu bu kez Koçarli Pazari'nda vatandaslarla bir araya geldi. Pazardan alisveris yapan Baskan Çerçioglu, vatandaslarin Büyüksehir Belediyesi'nden taleplerini de dinledi. Pazarci esnafina hayirli isler temennisinde bulunan Baskan Çerçioglu'na vatandaslar yüksek fiyatlardan yakindi. Kis için fazladan battaniye satin alan bir vatandas yakacak fiyatlarindan dert yanarken, birçok vatandas ise pazar arabasini dolduramadiklarini belirtti.

Baskan Çerçioglu'na pazar ziyaretinde Cumhuriyet Halk Partisi Koçarli Ilçe Baskani Hakan Akin ile IYI Parti Büyüksehir Belediyesi meclis üyesi Mevlüt Sahinci eslik etti.