444 40 09
« Geri Dön

“ASKİ’DEN ÇOK MEMNUNUZ”

ASKİ, Koçarlı’nın Gaffarlar Mahallesi’nde su sevinci yaşattı
Haber Tarihi: Friday, October 14, 2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI), mahallelerde suyun sürekli akmasini saglamak için çalismalarina devam ediyor. ASKI ekipleri, Gaffarlar Mahallesi’ne yeni bir sondaj çalismasi daha gerçeklestirdi. Su sevinci yasanan mahallede, mahalleliler ASKI’nin çalismalarindan duyduklari memnuniyeti dile getirdi.

ASKI’nin mahallede gerçeklestirdigi çalismalar hakkinda bilgi veren Gaffarlar Mahallesi Muhtari Selim Tetik, mahalleye suyun getirilmesi için 600 metrelik bir çalisma yapildigini belirtti. Mahallede daha önce de sondaj çalismasi yapildigini fakat bunun yeterli olmadigini hatirlatan muhtar Tetik, “Yeni sondaj için Özlem Çerçioglu baskanimiza ve ASKI’de emegi geçen herkese çok tesekkür ediyoruz. ASKI’nin çalismalarindan çok memnunuz” ifadelerini kullandi.

Pandemi sürecinde Büyüksehir Belediyesi tarafindan mahalledeki üreticilere verilen yem destegine de deginen Tetik, “Yem desteklemesi vatandaslarimizin isine çok yaradi. Destekleme pandemi sürecinde hayvancilikla ugrasan vatandaslarimiza büyük bir katki oldu” dedi.

Mahalleliler mutlu

Mahalle sakinlerinden Mehmet Özcan ise, “Vatandas olarak ASKI’den çok memnunuz. Bütün isleri aksatmadan yerine getiriyor” seklinde konustu.

Yem desteklemesi dertlere derman oldu

Büyüksehir Belediyesi tarafindan mahallesindeki üreticilere yapilan yem desteklemesine de deginen Özcan “Yem desteklemesi müthis bir hamle oldu. Pandemi dönemiydi, vatandaslarimiza büyük bir katki sagladi. Desteklemeden yararlanan vatandaslarimizin hayvanlari iki-üç ay bu yemle idare etti. Pandemiden çiktik, ama vatandas gerçekten zor durumda. Yeniden destekleme yapilsa hayir demeyiz. Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ediyoruz, katkilarinin devamini bekliyoruz” dedi.