« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN TİYATRO ATÖLYELERİ BAŞLIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin her yıl düzenlediği tiyatro atölyeleri bu yıl da oyunculuk eğitimi almak isteyen Aydınlıları bekliyor.
Haber Tarihi: Wednesday, October 12, 2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin her yil düzenledigi tiyatro atölyeleri bu yil da oyunculuk egitimi almak isteyen Aydinlilari bekliyor. 7-14 yas arasi çocuklar, 14-18 yas arasi gençler ve yetiskinler için ayri ayri düzenlenen atölyelerin kayitlari basladi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Sehir Tiyatrosu egitmenleri tarafindan verilecek tiyatro atölyelerinde çocuk ve genç gruplari için kayitlar 21 Ekim tarihine kadar yapilacak. Yetiskin atölyesine istekli olan Aydinlilar ise 28 Ekim tarihine kadar kaydini yaptirabilecek.

Baslayan kayitlar Sükran Güngör-Yildiz Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda yapiliyor. Tiyatro atölyeleri tamamen ücretsiz düzenleniyor.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, oyunculuk egitimi alip sahne tozu yutmak isteyen her yastan Aydinliyi tiyatro atölyelerine beklediklerini söyledi.