444 40 09
« Geri Dön

‘CAN DOSTLARIMIZIN DA HAKLARI OLDUĞU UNUTULMAMALI’

Hayvanları Koruma Günü’nde Büyükşehir Belediyesi’nin Evcil Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde çocukları ağırlayan Başkan Çerçioğlu, hayvan sevgisinin çocuk yaşta aşılanması gerektiğini söyledi
Haber Tarihi: Tuesday, October 4, 2022

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, 4 Ekim Hayvanlari Koruma Günü’nde çocuklari Evcil Hayvan Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde agirladi. Baskan Çerçioglu, “Hayati can dostlarimizla birlikte paylasiyoruz. Onlarin da haklari oldugunu unutmamaliyiz” ifadelerini kullandi.

Baskan Çerçioglu, Aydin’da çesitli okullarda egitim gören çocuklari Büyüksehir Belediyesi Evcil Hayvan Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde misafir etti. Çocuklara çesitli armaganlar da takdim eden Baskan Çerçioglu, genç nesille birlikte can dostlari kucaklamaktan dolayi çok mutlu oldugunu belirtti. Hayvan sevgisinin çocuk yaslarda asilanmasi gerektiginin altini çizen Baskan Çerçioglu, “Can dostlarimizi korumak ve haklarina siki sikiya sahip çikmak hepimizin görevi. Bu farkindaligi da okullarimizda, evimizde, yasam alanlarimizda çocuklarimiza vermeliyiz. Her canlinin sevgi ve sefkatle yasamasi dilegiyle, 4 Ekim Hayvanlari Koruma Günü’nü kutluyorum” diye konustu.

Baskan Çerçioglu ayrica, Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin yillardir sürdürdügü “Satin alma, sahiplen” kampanyasini hatirlatti. Baskan Çerçioglu, Evcil Hayvan Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde her türlü bakimlari yapilan can dostlarin sahiplendirilmeye devam edildigini belirtti.