444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN GENÇLİK KÜLTÜR MERKEZİ’NDE GÜZ YARIYILI BAŞLADI

Gençlere özel önem veren Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Gençlik Kültür Merkezi’nde güz yarıyılı başladı.
Haber Tarihi: Tuesday, September 27, 2022

Gençlere özel önem veren Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin Gençlik Kültür Merkezi’nde güz yariyili basladi. Merkezde üniversiteye hazirlanan gençlere ücretsiz olarak derslerinde, ara siniflardaki gençlere de sinavlarina hazirlanmalarinda yardimci olunuyor. Merkezde gençlerin kirtasiye ihtiyaçlari da Büyüksehir Belediyesi tarafindan karsilaniyor.

Kaliteli egitmen kadrosuyla geçen yillarda yüzlerce ögrenciyi üniversiteyle bulusturan Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin kültür merkezlerinde yeni dönem basliyor. Aydin merkezdeki Gençlik Kültür Merkezi’nde okula ve sinavlara yardimci dersler baslarken Aydin geneline yayilan 25 kültür merkezinde ise tüm etkinlikler 3 Ekim itibariyla baslayacak.

Tüm gençleri uzman egitmen kadrosuyla ücretsiz olarak sinavlarina yardimci olunan kültür merkezlerine beklediklerini söyleyen Baskan Çerçioglu, “Her yil yüzlerce gencimizin bizlerle üniversiteye hazirlanarak basarili olmalariyla ziyadesiyle mutlu oluyoruz. Gençleri hayalleriyle bulusturabilmek için geçen yillardaki basarimizi bu yil da tekrarlayacagiz. Ister üniversiteye hazirlansin, ister ara sinif olsun her yastan gencimizi kültür merkezlerimize bekliyoruz” ifadelerini kullandi.