« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN KÜLTÜR MERKEZLERİNDE GÜZ DÖNEMİ KAYITLARI BAŞLADI

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin 7’den 70’e tüm Aydınlılar için düzenlediği güz dönemi etkinliklerinin kayıtları 17 ilçedeki 25 kültür merkezinde başladı.
Haber Tarihi: Thursday, September 15, 2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin 7’den 70’e tüm Aydinlilar için düzenledigi güz dönemi etkinliklerinin kayitlari 17 ilçedeki 25 kültür merkezinde basladi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Kültür Merkezlerinde bu güz döneminde de yeni etkinliklerin heyecani yasaniyor. Kültür merkezlerinde keman, gitar, baglama gibi müzik aletlerinin yani sira halk oyunlari, zumba, bale, pilates, jimnastik, cam atölyesi, masa tenisi, satranç etkinlikleri düzenlenecek. Ayrica ögrencilerin okul sinavlarina yardimci olmak amaciyla da 2.siniftan 11.sinifa kadar etüt; 12.sinif ve lise mezun gruplari için de ücretsiz olarak sinavlara destekleyici etkinlikler düzenlenecek.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, yeteneklerini degerlendirmek isteyen, yeni beceriler edinmek isteyen tüm Aydinlilari kültür merkezlerine davet etti.