444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN KURSLARINDA YÜZLERCE ÇOCUK YÜZME ÖĞRENDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi, çocukların kültür ve sporla ilgili aktivitelere katılabilmeleri için hizmetlerini aralıksız şekilde sürdürüyor.
Haber Tarihi: Friday, September 9, 2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi, çocuklarin kültür ve sporla ilgili aktivitelere katilabilmeleri için hizmetlerini araliksiz sekilde sürdürüyor. Yaz boyunca süren yüzme kurslarina katilan yüzlerce çocuk, profesyonel egitmenlerden aldiklari dersler ile iyi birer yüzücü oldu.

Yüzlerce çocuk yüzmeyi bu kurslarda ögrendi

Gelecegin yüzücülerinin yetistigi kurslarda egitim alan 672 çocuk, Büyüksehir Belediyesinin Atatürk Spor Kompleksi’ndeki havuzunda yaz sürecini hem eglenceli hem de ögretici bir aktiviteyle geçirmis oldu. Atatürk Spor Kompleksi'ndeki törenle katilim sertifikalarini alan çocuklar mutlu olduklarini ifade ettiler.

Baskan Çerçioglu: Gelecegin sporcularini yetistiriyoruz.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Çocuklarimizin gelecegi bugün yaptigimiz yatirimlar ile sekilleniyor. Büyüksehir Belediyesi olarak sanat, spor ve egitici kurslar araciligiyla çocuklarimizin her zaman yanindayiz. Atatürk Spor Kompleksimizde de gelecegin sporcularini yetistiriyoruz. Aydin’dan daha birçok iyi sporcu çikacagini inaniyorum. Tüm Aydinli çocuklari Büyüksehir Belediyesi kurslarina katilmaya davet ediyorum.” dedi.

“Bale, keman ve simdi de yüzme kursu”

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin düzenledigi kurslarda çocuklarinin sanat ve sporun farkli dallarinda egitim aldigini belirten Serdar Bayraktar, “Belediyenin bu hizmetinden memnun olduk. Çocugumuz belediyenin önce keman ve bale kursuna gitti simdi de yüzme kursuna katildi. Gayet memnunuz, çocuklarimizi bu imkanlari sagladigi için Baskanimiza tesekkür ediyoruz.” dedi.

“Özlem Baskanimiza tesekkür ederiz.”

Pandemi sürecinin ardindan bu kurslarin çocuklar adina iyi bir geçis süreci olduguna dikkat çeken Ugur Ödün, “Çocugumuz suya alisti ve mutlu oldu. Pandemi sürecinden sonra böyle seyler istiyorduk. Sosyal etkilesimi de güçlü oldu. Böyle bir etkinlik düzenledigi için Özlem Baskanimiza tesekkür ederiz.” seklinde konustu.

“Çocugum denize girerken korkmayacagim”

Çocugunun yüzme ögrenmesinden dolayi çok mutlu oldugunu belirten Sema Eski, “Çocugum denize girerken korkmayacagim ve güzelce yüzecek. Büyüksehirin çok güzel etkinlikleri oluyor. Çocugumu gönderdim ve göndermeye de devam edecegim. Çocugum da severek bu kursa geldi, önümüzdeki yil kardesini de bu kursa yazdiracagim. Özlem Baskanin hizmetlerinin ve basarilarinin devamini dileriz.” dedi.

“Büyüksehir Belediyemizin sayesinde müthis bir etkinlik oluyor.”

Ücretsiz kurslar sayesinde aile ekonomisine yük olmadan çok güzel bir etkinlik gerçeklestirdiklerini ifade eden Samet Keyik, “Biz çocuklarimiza zaman ayirip böyle bir etkinlik sunamiyoruz ama sag olsun Büyüksehir Belediyemizin sayesinde müthis bir etkinlik oluyor. Iki oglum da yüzme kursuna geliyor. Ücretli bir yüzme kursuna göndersem beni ekonomik olarak çok sarsar ama böyle olunca çok güzel oluyor. Özlem Baskana çok tesekkür ederiz, Allah razi olsun.” seklinde konustu.