444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN SAĞLIK EKİPLERİ VATANDAŞLARA DERMAN OLUYOR

Haber Tarihi: Friday, September 9, 2022

Sosyal belediyecilik anlayisiyla vatandaslarin birçok ihtiyacina çözüm üreten Aydin Büyüksehir Belediyesi, evde bakim ve saglik hizmetleri konusunda da genis bir kadroyla çalismalarini sürdürüyor.

Her hastaya özel ilgi

Kentin dört bir yaninda vatandaslara saglik hizmeti saglayan Büyüksehir ekipleri, tedavi süreci baslayan vatandaslara evde saglik hizmeti saglarken, vatandaslardan gelen hasta nakil taleplerine de ambulans araçlariyla cevap veriyor.

Birçok ihtiyaç karsilaniyor

Yapilan tespitler sonunda tedavi süreci baslayan vatandaslara; tedavi, bakim, takip, sevk, yara bakimi, sonda bakimi ve temizligi, trakcostomi bakim ve temizligi, enjeksiyon, tansiyon takibi, seker takibi, ilaç dagitimi gibi birçok konuda destek saglaniyor. Büyüksehir Belediyesi ekipleri evde saglik hizmetleri ile birlikte filosundaki ambulans ve cenaze araçlariyla da vatandaslarin ihtiyaçlari karsiliyor.

Baskan Çerçioglu: Vatandaslarimizi asla yalniz birakmayacagiz

Vatandaslarin dertlerine derman olmak için çalistiklarini ifade eden Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Sosyal belediyecilik anlayisi ile hizmet çesitliligimizi daima büyüttük. Evde bakim ve saglik hizmetleri de bunlarin en önemlilerinden biridir. Büyüksehir Belediyesi olarak vatandaslarimizin yaninda oluyoruz, olmaya da devam edecegiz. Yardima ihtiyaç duyan vatandaslarimizi asla yalniz birakmayacagiz.” dedi.