444 40 09
« Geri Dön

ON BİNLERCE AYDINLI KURTULUŞ COŞKUNU HALUK LEVENT KONSERİ İLE YAŞADI

Haber Tarihi: Thursday, September 8, 2022

Aydin’in düsman isgalinden kurtulusunun 100. yil dönümü Aydin Büyüksehir Belediyesinin düzenledigi kurtulus etkinlikleri ile cosku içinde geçti. Etkinliklerin son gününde de Atatürk Kent Meydani’ni dolduran on binlerce Aydinli, kurtulus coskusunu Haluk Levent konseriyle yasadi.

Aydinlilar Atatürk Kent Meydani’ni hincahinç doldurdu

Atatürk Kent Meydani’ni dolduran on binlerce Aydinli, Haluk Levent ile hep bir agizdan sarkilar söyleyerek 100. yil coskusunu tüm Aydin’a hissettirdi. Aydinlilarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duydugunu belirten Haluk Levent, vatandaslarin coskusuna ortak olarak unutulmaz bir konser performansina imza atti.

Baskan Çerçioglu’dan muhtesem zeybek gösterisi

Haluk Levent bu topraklarin türküsünü söylemenin içine isledigini ifade ederek sahneye Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nu davet etti. Haluk Levent ile birlikte zeybek oynayan Baskan Çerçioglu’na Atatürk Kent Meydani’ni dolduran on binlerce Aydinlinin alkislari eslik etti.

Baskan Çerçioglu: Koca yürekli efelere selam olsun.

Konserde bir konusma yaparak Aydinlilara seslenen Baskan Çerçioglu, “Bagimsizligimizin 100. yili kutlu olsun. Basta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaslarina, sehitlerimize ve o koca yürekli efelerimize minnet duygularimi ifade ediyorum. Aydin Atatürk Kent Meydani’ndan koca yürekli efelere selam olsun.” dedi.