« Geri Dön

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU “KURTULUŞ MÜCADELESİNİN 100. YILINDA AYDIN” TEMALI SERGİNİN AÇILIŞINI YAPTI

Haber Tarihi: Wednesday, September 7, 2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin “Kurtulus Mücadelesinin 100. Yilinda Aydin” temasiyla düzenledigi resim, siir ve kompozisyon yarismasina efelerin destansi mücadelesinin yansitildigi birbirinden güzel eserler katildi.

Dereceye giren eserler Vali Yazicioglu Kültür Merkezi'nde Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun açilisini yaptigi sergi ile vatandaslarin ziyaretine açildi.

Serginin açilisina Baskan Çerçioglu ile birlikte CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir, CHP Aydin Il Kadin Kollari Baskani Ayse Özdemir, dereceye giren eserlerin sahibi çocuklar ve aileleri katildi. Açilisin ardindan sergiyi çocuklarla birlikte gezen ve eserleri inceleyen Baskan Çerçioglu, Aydinli çocuklarin tarihe olan ilgisi ve sevgisiyle olusan çok güzel eserler ortaya çiktigini belirterek yarismaya katilan tüm çocuklari tebrik etti.

Sergi Vali Yazicioglu Kültür Merkezi'nde 10 Eylül'e kadar, 09.00 - 18.00 saatleri arasinda ziyarete açik olacak.