444 40 09
« Geri Dön

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN KURTULUŞ ETKİNLERİ KAPSAMINDA DÜZENLEDİĞİ MUSA GÖÇMEN SENFONİ ORKESTRASI KONSERİ AYDINLILARI BÜYÜLEDİ

Aydın’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü Aydın Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği kurtuluş etkinlikleri ile devam ediyor.
Haber Tarihi: Wednesday, September 7, 2022

Aydin’in düsman isgalinden kurtulusunun 100. yil dönümü Aydin Büyüksehir Belediyesinin düzenledigi kurtulus etkinlikleri ile devam ediyor. Etkinliklerin ikinci gününde de Atatürk Kent Meydani’ni dolduran binlerce Aydinli, kurtulus coskusunu Musa Göçmen Senfoni Orkestrasi konseriyle yasadi.

Senforock projesiyle klasik müzik ve rock gibi iki farkli tarzi sahneye yansitan Musa Göçmen Senfoni Orkestrasi, seslendirdigi birbirinden güzel parçalarla dinleyicileri büyüledi. Kurtulus etkinliklerinde sahne almaktan büyük mutluluk duyduklarini belirten Musa Göçmen, Aydinlilarla kendilerini bir araya getiren Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

7 Eylül’de Haluk Levent sahne alacak

Aydinlilar kurtulus etkinlikleri kapsaminda bugün sevilen sanatçi Haluk Levent sahne alacak. Atatürk Kent Meydani’nda gerçeklestirilecek konser saat 21.30’da baslayacak.

Bugün bir diger etkinlik ise Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin düzenledigi “Kurtulus Mücadelesinin 100. Yilinda Aydin” temali resim, siir ve kompozisyon yarismasinda dereceye giren eserlerden olusan sergi açilisi olacak. Sergi Vali Yazicioglu Kültür Merkezi’nde saat 19.30’da açilacak.