444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ‘KURTULUŞ’UN 100. YILINI MUHTEŞEM ETKİNLİKLERLE KUTLAYACAK

Büyükşehir Belediyesi, Aydın’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünü birbirinden muhteşem etkinliklerle kutlayacak.
Haber Tarihi: Friday, September 2, 2022

Büyüksehir Belediyesi, Aydin’in düsman isgalinden kurtulusunun 100. yil dönümünü birbirinden muhtesem etkinliklerle kutlayacak.

5 Eylül Pazartesi günü, dünyaca taninmis dans toplulugu “Anadolu Atesi” muhtesem bir gösteriye imza atacak. 6 Eylül Sali günü “Musa Göçmen Senfoni Orkestrasi” ile devam edecek olan kurtulus etkinlikleri, 7 Eylül Çarsamba günü ise sevilen sanatçi Haluk Levent’in konseriyle zirve yapacak. Atatürk Kent Meydani’nda gerçeklestirilecek programlar saat 21.30’da baslayacak.

Diger taraftan 6 Eylül Sali günü ayrica Hanri Benazus koleksiyonundan Atatürk fotograflari sergisi Tekstil Park Sanat Galerisinde saat 19.30’da açilacak. Sergi 7 Ekim tarihine kadar gezilebilecek. 7 Eylül Çarsamba günü ise Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin düzenledigi “Kurtulus Mücadelesinin 100. Yilinda Aydin” temali resim, siir ve kompozisyon yarismasinda dereceye giren eserlerden olusan sergi Vali Yazicioglu Kültür Merkezinde saat 19.30’da açilacak.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, tüm Aydinlilari kurtulus coskusunu yasamak için etkinliklere davet etti.