444 40 09
« Geri Dön

ASKİ, SÖKE GÜLLÜBAHÇE’DE KANALİZASYON ALTYAPI ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), ilk etabı daha önce bitirilen Söke Güllübahçe Mahallesi kanalizasyon altyapısının ikinci etap çalışmalarına devam ediyor.
Haber Tarihi: Thursday, September 1, 2022

Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI), ilk etabi daha önce bitirilen Söke Güllübahçe Mahallesi kanalizasyon altyapisinin ikinci etap çalismalarina devam ediyor. Toplam 9 milyon 625 bin liralik yatirim yapilan ikinci etap da bitirildiginde Güllübahçe daha modern bir altyapi agina kavusmus olacak.

Aydin genelinde altyapi çalismalarina devam eden ve hizmet odakli çalismalari planli bir sekilde yürüten ASKI ekipleri, Söke Güllübahçe’de de çalismalarini sürdürüyor. 7 kilometrelik ikinci etap çalismalari için mahallede hummali bir çalisma sürdürülüyor.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Güllübahçe’nin altyapisini da modern bir hale getireceklerini söyleyip, Aydin genelinde altyapi çalismalarinin tüm hiziyla sürdügünün altini çizdi. Baskan Çerçioglu, Güllübahçe’deki çalismayi kisa süre içerisinde bitirip hizmete almayi planladiklarini belirtti.