« Geri Dön

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TEMALI SERGİNİN AÇILIŞINI YAPTI

Haber Tarihi: Wednesday, August 31, 2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin 30 Agustos Zafer Bayrami temasiyla düzenledigi resim, siir ve kompozisyon yarismasi sonuçlandi. Dereceye giren eserler Vali Yazicioglu Kültür Merkezi'nde Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun açilisini yaptigi sergi ile vatandaslarin ziyaretine açildi.

Serginin açilisina Baskan Çerçioglu ile birlikte CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir, CHP Efeler Ilçe Baskani Polat Bora Mersin, dereceye giren eserlerin sahibi çocuklar ve aileleri katildi. Açilisin ardindan sergiyi çocuklarla birlikte gezen Baskan Çerçioglu, 30 Agustos Zaferi'nin 100. yilina özel olarak çocuklarin çok güzel eserler ortaya koydugunu belirterek, yarismaya katilan tüm çocuklari tebrik etti.

Vali Yazicioglu Kültür Merkezi'nde 2 Eylül'e kadar açik olacak sergi, 09.00 - 18.00 saatleri arasinda ziyarete açik olacak.