« Geri Dön

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI AYDIN’DA COŞKUYLA KUTLANDI

Haber Tarihi: Wednesday, August 31, 2022

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliginde kazanilan büyük zaferin 100. yil dönümü Aydin’da büyük bir coskuyla kutlandi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen ve ünlü sanatçi Tugba Yurt’un sahne aldigi 30 Agustos Zafer Bayrami konseri, Atatürk Kent Meydani’nda on binlerce kisiyi bir araya getirdi. Tugba Yurt’un birbirinden güzel sarkilarla ortaya koydugu sahne performansi, dinleyicileri büyüledi.

Baskan Çerçioglu: Bütün zaferler bizim olacak

Konser öncesinde vatandaslara seslenen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Basta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaslari ve tüm sehitlerimizi; sevgi, saygi ve minnet duygularim ile aniyorum. Ruhlari sad olsun. Sevgili gençler, bu birlik ve beraberligimiz devam ettigi sürece, bütün zaferler bizim olacak.” dedi.

Aydin Izmir Marsi ile inledi On binlerce Aydinlinin Türk bayraklari esliginde görsel sölene imza attigi konserde, hep bir agizdan söylenen Izmir Marsi geceye damga vurdu.