444 40 09
« Geri Dön

ASKİ DAVUTLAR’DA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

Hizmet odaklı çalışmalar yürütmeye devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), planlı bir çalışmayla Aydın’ın altyapısını yeniliyor.
Haber Tarihi: Thursday, August 25, 2022

Hizmet odakli çalismalar yürütmeye devam eden Aydin Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI), planli bir çalismayla Aydin’in altyapisini yeniliyor. Aydin’in farkli noktalarinda çalismalar gerçeklestiren ASKI ekipleri, Kusadasi Sevgi Yolu mevkisinde de kanalizasyon çalismasiyla bölgedeki altyapi agini güçlendiriyor.

Büyük bir yatirimla Kusadasi’na yenilenmis altyapi agi kazandiran ASKI ekipleri, dayanikliligi yüksek ve uzun ömürlü borularla olusturulan kanalizasyon hatlarinin Kusadasi Ileri Biyolojik Atik Su Aritma Tesisi’ne ulastirilmasini sagliyor. Çalismalar kapsaminda 65 milyon liralik yatirimla, 154 kilometre uzunlugunda altyapi agi olusturan ASKI ekipleri, son olarak Kusadasi Sevgi Yolu mevkisinde altyapi agini genisletme çalismalarini sürdürüyor. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, yapilan çalismalarin bölgenin özellikle yaz aylarinda kat kat artan nüfusunun ihtiyacini karsilamaya yönelik oldugunun, tüm Aydin’da daha modern bir altyapi agi için çalismalarin tüm hiziyla devam edeceginin altini çizdi.