444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DİDİM’DE YOLLARI YENİLİYOR

Haber Tarihi: Thursday, June 30, 2022

Kentin birçok noktasinda es zamanli olarak yol yapim çalismalarini sürdüren Aydin Büyüksehir Belediyesi, sürücüler ve yayalar için güvenli ve konforlu yollar olusturmaya devam ediyor. Fen Isleri Dairesi Yol Yapim ve Bakim Subesi ekiplerinin Didim’de hizli, planli ve çözüm odakli çalismalariyla tek tek tamamlanan yollar, sicak asfalt serimleri yapilarak vatandaslarin hizmetine sunuluyor.

Didim’in yollari Büyüksehir tarafindan yenileniyor

Didim’in Akbük Mahallesi’nde yer alan 1001 Cadde’de gerçeklestirilen altyapi ve üstyapi çalismalarinda sona gelindi. Öncelikle altyapi hatlarina yönelik yapilan genis çapli çalisma ile hem kanalizasyon hem de yagmur suyu hatlari yenilendi. Altyapi islemlerinin tamamlanmasiyla birlikte sicak asfalt serimi ve kaldirim düzenlemelerine baslayan Yol Yapim ve Bakim Subesi ekipleri, hizli çalismalari ile kisa sürede yolu vatandaslarin hizmetine sundu.

Altyapi ve üstyapi çalismalarinin tamamlanmasi ile birlikte serit çizgileri çekilen ve yol isaretlemeleri yapilan 1001 Cadde, tüm islemlerin ardindan trafige açildi.

Inönü Bulvari’nda çalismalar hizla ilerliyor

Inönü Bulvari’nda da yogun bir çalismaya imza atan Büyüksehir Belediyesi, yol güzergahi boyunca hem altyapi hem de üst yapisini yeniliyor. Sicak asfalt serim çalismalarinin sürdügü Inönü Bulvari’daki çalismalarin da kisa süre içerisinde bitirilerek vatandaslarin hizmetine sunulmasi planlaniyor. Vatandaslardan Baskan Çerçioglu’na tesekkür Büyüksehir Belediyesi’nin yaptigi çalismalarla daha konforlu yollara sahip olduklarini belirten vatandaslar, yapilan hizmetler için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.