« Geri Dön

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU'NDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA ZİYARET

Türkiye Satranç Federasyon Asbaşkanı Halil Hilmi Darı ve beraberindeki heyet Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu
Haber Tarihi: Wednesday, June 29, 2022

Türkiye Satranç Federasyon Asbaskani Halil Hilmi Dari ve beraberindeki heyet Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Satranç Federasyonu Bölge Temsilcisi Levent Yildiz, Aydin Il Temsilcisi Kubilay Enginsu ve Satranç Veli Koordinatörü Erol Bakir da hazir bulundu. Ziyarette Baskan Çerçioglu Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin de özellikle çocuklarin erken yaslarda satranca baslamalari için gerekli bütün altyapiyi sagladigini söyledi. Baskan Çerçioglu nazik ziyaretleri için heyete tesekkür ederken, Asbaskan Dari da Baskan Çerçioglu'nu basarili çalismalarindan dolayi tebrik etti.