444 40 09
« Geri Dön

ASKİ, SÖKE GÜLLÜBAHÇE KANALİZASYONUNDA İKİNCİ ETABA BAŞLIYOR

Aydın genelinde altyapı çalışmalarına devam eden Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), Söke Güllübahçe kanalizasyonu için ikinci etap çalışmalarına başladı.
Haber Tarihi: Tuesday, June 28, 2022

Aydin genelinde altyapi çalismalarina devam eden Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI), Söke Güllübahçe kanalizasyonu için ikinci etap çalismalarina basladi. Ilk etabi daha önce bitirilen hattin ikinci etabi için toplam 9 milyon 625 bin liralik kaynak ayrildi.

Aydin genelinde hizmet odakli belediyecilikle planli bir sekilde altyapi çalismalari yapmayi sürdüren ASKI ekipleri, simdi de Söke Güllübahçe kanalizasyonu için ikinci etap çalismalarina basladi. Toplam 7 kilometrelik ikinci etap çalismalari için yaklasik 9 milyon 625 bin liralik kaynak ayrildi.

Baskan Çerçioglu’ndan Güllübahçe’ye de modern altyapi

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Güllübahçe’ye de modern altyapiyi getirecek olmaktan dolayi çok mutlu olduklarini söyledi. Aydin genelinde altyapi çalismalarinin tüm hiziyla sürdügünün altini çizen Baskan Çerçioglu, çalismayi kisa bir süre içerisinde bitirmeyi planladiklarini söyledi.