444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ KARLA MÜCADELE İÇİN HAZIR BEKLİYOR

Meteorolojik tahminlere göre Aydın’ın birçok ilçesinde kar yağışı beklenirken Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin karla mücadele ekipleri de yolların kapanması ve buzlanma ihtimaline karşı hazırda bekletiliyor.
Haber Tarihi: Friday, January 21, 2022

Meteorolojik tahminlere göre Aydin’in birçok ilçesinde kar yagisi beklenirken Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin karla mücadele ekipleri de yollarin kapanmasi ve buzlanma ihtimaline karsi hazirda bekletiliyor.

Bugün gün içerisinde yüksek kesimlerde kar yagisina müdahale edilirken buzlanmayi önlemek için tuzlama çalismalari devam ediyor. Özellikle Efeler, Nazilli, Kuyucak, Buharkent, Bozdogan, Yenipazar, Kösk, Çine, Söke, Karpuzlu, Sultanhisar, Koçarli ve Karacasu ilçelerinde beklenen kar yagisina ve sonrasinda olusabilecek buzlanmaya karsi ekipler de hazirliklarini yaparak 18 farkli noktada 41 araçla beklemeye basladi.

Vatandaslari, özellikle de sürücüleri yola çikarken tedbirli olmaya çagiran Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, vatandaslarin her türlü ihtiyaçlari için Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin "Hizli Çözüm Merkezi" 444 40 09 numarali hatti arayabileceklerini hatirlatti.