444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE VİTAMİN TAKVİYESİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi, enerjilerini ve motivasyonlarını yükseltmek için Kültür Merkezleri’ndeki binlerce kursiyere elma ve portakal kurusu dağıttı.
Haber Tarihi: Thursday, January 20, 2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi, enerjilerini ve motivasyonlarini yükseltmek için Kültür Merkezleri’ndeki binlerce kursiyere elma ve portakal kurusu dagitti.

Aydin’in tüm ilçelerinde yer alan Kültür Merkezleri’nde her yas grubundan vatandasa kisisel gelisimleri için egitimler veren Aydin Büyüksehir Belediyesi (ABB) özellikle çocuklar için birbirinden güzel içeriklere sahip kurslar düzenliyor.

Kursiyerlere elma ve portakal kurusu dagitildi

Büyüksehir’in bu kurslarinda çocuklarin kültür, sanat ve spora olan ilgilerini arttirarak, saglikli ve bilinçli bireyler yetismesine katki sunuluyor. Ücretsiz olarak düzenlenen kurslarda okuldaki derslerini destekleyici egitim alan ögrenciler; bununla birlikte gitardan kemana, baleden satranca, masa tenisinden halk oyunlarina varana kadar birçok farkli alanda sanatla kisisel gelisimlerini sagliyor. Büyüksehir Belediyesi de enerjilerini ve motivasyonlarini yükseltmek için binlerce kursiyere elma ve portakal kurusu dagitti.

Ögrenciler Baskan Çerçioglu’na tesekkür etti

Yil boyu süren kurslarda aldiklari sanatsal ve bilimsel egitimler ile kendilerini gelistirdiklerini belirten ögrenciler, her zaman yanlarinda olan ve destegini hissettiren Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.