444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Büyükşehir Belediyesi Aydın’ı beyaza bürüyen kara karşı çalışma yapıyor
Haber Tarihi: Tuesday, January 18, 2022

Sabahin erken saatlerinden itibaren Aydin'da etkisini gösteren siddetli kar yagisina karsi hazirda bekletilen Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin karla mücadele ekipleri ulasimin sorunsuz saglanmasi için kapanan yollarda çalisma yapmaya basladi. Çalismalar Efeler, Nazilli, Kuyucak, Buharkent, Bozdogan ve Karacasu ilçelerinde devam ederken Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, sürücüleri yola çikmadan önce gerekli tedbirleri almalari konusunda uyardi.

Yurdun birçok bölgesini etkisi altina alan kar yagisi Aydin'in da yüksek kesimlerinde görüldü. Büyüksehir Belediyesi ekipleri ise kuraklik yasanmamasi için gerekli olan kar yagisinin günlük hayata etkilerini en aza indirmek için çalisma baslatti. Kar yagisi Efeler, Nazilli, Kuyucak, Buharkent, Bozdogan ve Karacasu ilçelerinde etkisini gösterirken ekipler yollarin açik kalmasi ve ulasimin aksamamasi için yogun çaba sarf ediyor. Ekipler tarafindan yollarda buzlanma tehlikesine karsi da tuzlama çalismasi yapiliyor.

Baskan Çerçioglu çalismalarin kar yagisinin baslamasinin hemen ardindan basladiginin bilgisini verirken yola çikacak vatandaslari da olasi olumsuzluklara karsi gerekli tedbirleri almalari konusunda uyardi. Ekiplerin 24 saat esasina göre çalistigini ifade eden Baskan Çerçioglu, vatandaslarin her türlü ihtiyaçlari için Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin "Hizli Çözüm Merkezi" 444 40 09 numarali hatti arayabileceklerini hatirlatti.