« Geri Dön

ALTI NOKTA KÖRLER DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA ZİYARET

Haber Tarihi: Friday, January 14, 2022

Alti Nokta Körler Dernegi Aydin Subesi Baskani Bayram Özen ve yönetimi, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nu ziyaret etti.

7-14 Ocak Beyaz Baston Körler Haftasi sebebiyle gerçeklestirilen ziyarette; Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan 3 Aralik Dünya Engelliler Günü’nde dagitimi yapilan 400 beyaz baston için tesekkürlerini ifade eden Bayram Özen, destekleri ve engellilerin hayatlarini kolaylastiran hizmetlerinden dolayi Baskan Çerçioglu’na plaket takdim etti.

Sosyal belediyecilik anlayisiyla çalismalarini sürdürdüklerini belirten Baskan Özlem Çerçioglu, nazik ziyaretleri için dernek yönetimine tesekkür ederek, her zaman engelli vatandaslarin yaninda olduklarini ve olmaya devam edeceklerini söyledi.