AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN EKİM AYI 12.10.2021 TARİHLİ I. BİRLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE MECLISININ EKIM AYI 12.10.2021

TARIHLI I. BIRLESIM MECLIS KARAR ÖZETLERI

Karar No: 336

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 16.09.2021 tarihli Eylül Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:337

Karar: Park ve Bahçeler Dairesi Baskanligi’nin 2021 Mali Yili Bütçesi (T-1) cetveline 1 ( bir ) adet teleskobik bomlu hidrolik platform sepetli budama aracinin islenmesine ve aracin satin alinmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:338

Karar: Meclis Üyesi Haydar TUNÇ ’un vefati nedeni ile bosalan Meclis Ulasim Komisyonuna Soner YELKOVAN’ in, Esnaf, Meslek Odalari ve Sivil Toplum Örgütleri Komisyonuna Kivanç ISBILEN’ in kalan süreyi tamamlamak üzere açik oylama ile yapilan seçimler sonunda seçilmelerine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.