AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN MAYIS AYI 24.05.2021 TARİHLİ I. BİRLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE MECLISININ MAYIS AYI 24.05.2021

TARIHLI I. BIRLESIM MECLIS KARAR ÖZETLERI

Karar No:151

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 15.04.2021 tarihli Nisan Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:152

Karar: Ekli listede koordinatlari belirtilen; Efeler Ilçesi Cuma Mahallesi, Egemenlik Bulvari Özgecan Parki içerisinde, Mimar Sinan Mahallesi, Yüksel YALOVA Çocuk Kültür Merkezi bahçesinde, Mesrutiyet Mahallesi, Ismet Sezgin Parki içerisinde, Ramazanpasa Mahallesi ile Istiklal Caddesi bitisigi, Merkez Taksi duragi arkasinda ki 20 m²’lik alan ile Söke Ilçesi Yenikent Mahallesi 103 sokak üzerinde bulunan park alanindaki noktalarin 5393 sayili Belediye Kanununun 75.maddesinin (d) bendi uyarinca bedelsiz olarak 1 (bir) yil süreyle Aydin Valiligi, Il Saglik Müdürlügü’ne tahsis edilmesine ve bu kapsamda protokol düzenlenmesine, düzenlenecek protokolün imzalanmasi için Büyüksehir Belediye Baskanina yetki verilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:153

Karar: Germencik Ilçesi, Yedieylül Mahallesi, 205 ada, 60 parsel numarasindaki tasinmaz üzerinde bulunan “Aile Çay Bahçesi ve Açik Hava Dügün Salonunun”, 205 ada 89 parsel numarasinda kayitli tasinmaz üzerinde bulunan “Satis Ofisinin” ve 205 ada 90 parsel numarasinda kayitli tasinmaz üzerinde bulunan “Restoranin”5393 sayili Belediye Kanununun 75.maddesinin (d) bendi uyarinca bedelsiz olarak 1 (bir) yil süreyle Germencik Belediye Baskanligina tahsis edilmesine ve bu kapsamda protokol düzenlenmesine, düzenlenecek protokolün imzalanmasi için Büyüksehir Belediye Baskanina yetki verilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:154

Karar: Aydin Ili sinirlari içerisinde görev ve sorumluluklarini yerine getirebilmek amaciyla Ilçe Otogarlarinda eki listede belirtilen alanlarin 5393 sayili Belediye Kanununun 75.maddesinin (d) bendi uyarinca bedelsiz olarak 25 (yirmi bes) yil süreyle Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügüne tahsis edilmesine ve bu kapsamda protokol düzenlenmesine, düzenlenecek protokolün imzalanmasi için Büyüksehir Belediye Baskanina yetki verilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.