Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı II. Birleşim Meclis Karar Özetleri

 

 

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE MECLISININ KASIM AYI 14.11.2019

TARIHLI II. BIRLESIM MECLIS KARAR ÖZETLERI

 

Karar No:362

 

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 12.11.2019 tarihli Kasim Ayi Meclis Toplantisinin I. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

 

Karar No:363

 

Komisyon Görüsü: 12.11.2019 tarihli Meclis Toplantisinda Komisyonumuza havale edilen, Aydin Büyüksehir Belediyesi 2020 yili Performans Programi ile ilgili komisyonumuzca yapilan degerlendirmede; Aydin Büyüksehir Belediyesi 2020 yili Performans Programi 5393 sayili Belediye Kanunu’nun 41 inci maddesi geregi, komisyonumuzca görüsülerek oy birligi ile kabul edilmis ve Meclis Baskanligina havale edilmistir. Is bu raporumuzun karar alinmak üzere Büyüksehir Belediye Meclisi‘nin onayina arz olunur.

 

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Baskanligi’nin 2020 Mali Yili Performans Programi ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Raporunun komisyondan geldigi sekliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

 

Karar No:364

 

Komisyon Görüsü: 12.11.2019 tarihli Meclis Toplantisinda Komisyonumuza havale edilen; Aydin Büyüksehir Belediyesi 2020 yili Gelir Ücret Tarifesi ile ilgili komisyonumuzca yapilan degerlendirmede; Aydin Büyüksehir Belediyesi 2020 yili Gelir Ücret Tarifesi 2464 sayili Belediye Gelirleri Kanununun 97 nci maddesi ve 5216 sayili Büyüksehir Belediye Kanununun 23 üncü maddesi geregi komisyonumuzca görüsülerek oy birligiyle kabul edilmis ve Meclis Baskanligina havale edilmistir. Is bu raporumuzun karar alinmak üzere Büyüksehir Belediye Meclisi‘nin onayina arz olunur.

 

Karar: Aydin Büyüksehir Belediyesi 2020 Mali Yili Gelir Ücret Tarifesi ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Raporunun komisyondan geldigi sekliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

 

Karar No:365

 

Komisyon Görüsü: Büyüksehir Belediye Meclisinin 12/11/2019 tarihli oturumunda incelenmek üzere Komisyonumuza havale edilen; Aydin Büyüksehir Belediye Baskanligi’nin 2020 yili ve izleyen iki yila ait bütçe tasarilari ve bütçeyi olusturan cetvelleri, 5216 sayili Büyüksehir Belediye Kanunu ve Mahalli Idareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeligi hükümleri dogrultusunda Komisyonumuzca incelenmistir.

   Komisyonumuza havale edilen Aydin Büyüksehir Belediye Baskanligi’nin 2020 yili ve izleyen iki yila ait bütçe tasarilari ve bütçeyi olusturan cetveller görüsülerek komisyonumuzca oybirligi ile kabul edilmistir.   

Is bu raporumuzun karar alinmak üzere Büyüksehir Belediye Meclisi‘nin onayina arz olunur.

 

Karar: Aydin Büyüksehir Belediyesinin 2020 Mali Yili Bütçesinin kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Kararlari indirmek için tiklayiniz

|