Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı I. Birleşim Meclis Karar Özetleri

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE MECLISI MAYIS AYI 09.05.2017

TARIHLI I. BIRLESIM MECLIS KARAR ÖZETLERI

Karar No:155

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 13.04.2017 tarihli Nisan Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:156

Karar: Aydin Ili, Karpuzlu Ilçesi, Karpuzlu Mahallesi, Uzunkuyu Mevkii, 3694 parsel numarasinda kayitli 6.390,66 m² yüzölçümlü tasinmazda yapimi tamamlanan ''Sosyal Tesis, Dinlenme ve Spor Alani, Havuz, Kafeteryanin 2 yil süre ile bedelsiz olarak Karpuzlu Belediye Baskanligina tahsis edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:157

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 13.04.2017 tarih 153 sayili kararinin karar kisminda yer alan “2017 Yili 26-27-28 Mayis tarihlerinde Moskovada düzenlenecek olan “Türkiye Festivaline” Büyüksehir Belediye Meclis Üyeleri “Muzaffer ERYIGIT, Hasan YAVUZ, Baris ALTINTAS, Ahmet ÖZSOY, Seda SARIBAS, Ugur KUL, Salih YARMACI, Metin SAKALAR, Sevki CAN…”ifadelerinin; “2017 Yili 16-17-18 Haziran tarihlerinde Moskovada düzenlenecek olan “Türkiye Festivaline” Büyüksehir Belediye Meclis Üyeleri “Muzaffer ERYIGIT, Hasan YAVUZ, Baris ALTINTAS, Ahmet ÖZSOY, Mehmet GÜLER, Ugur KUL, Hasan NARGIZ, Metin SAKALAR, Sevki CAN…”olarak degistirilmesine ve 13.04.2017 tarih 153 sayili meclis kararinin bu sekilde tashih edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:158

Karar: Efeler Ilçesi Cumhuriyet Mahallesinde bulunan 315 ada, 1 parsel nolu, 2056,00m² yüzölçüme sahip, imar planinda “Turizm Tesis Alani” olarak ayrilan, Kentsel Sit alaninda kalan ve üzerinde tescilli kültür varligi yapisi bulunan yapinin ve alanin “Sosyal ve Kültürel Amaçli Tesisler” olarak kullanilmak üzere Aydin Büyüksehir Belediye Meclisi’nin 14/09/2015 tarih 367 sayili karari ile kamulastirilmasina karar verilen tasinmazin Kamulastirma Kanununun 21. maddesi geregince kamulastirilmasindan vazgeçilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:159

Karar: Türkiye’de Iklim Degisikligi Alaninda Kapasitenin Gelistirilmesi Hibe Programi kapsaminda Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan sunulan “Strategies for Climate Resilient Cities” baslikli ve CCGS/085 referans numarali Projenin hibe almaya hak kazanmasi durumunda Proje kapsaminda Aydin Büyüksehir Belediyesini temsil ve ilzama, sözlesme yapmaya ve gerekli tüm belgeleri imzalamak için Büyüksehir Belediye Baskanina yetki verilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.