Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak Ayı I. Birleşim Meclis Karar Özetleri

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE MECLISI OCAK AYI 10.01.2017

TARIHLI I. BIRLESIM MECLIS KARAR ÖZETLERI

 

Karar No:1

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 15.12.2016 tarihli Aralik Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:2

Karar: Belediye ve Bagli Kuruluslari Ile Mahalli Idare Birlikleri Norm Kadro Ilke ve Standartlarina Dair Yönetmelikte Degisiklik Yapilmasina Iliskin Yönetmeligin 8. maddesi kapsaminda 657 Sayili Devlet Memurlari Kanununa tabi atamalarin gerçeklestirilmesi için tanzim edilen ekli (II) Sayili Bos (Memur) Kadro Degisiklik Cetveli ve Büyüksehir Belediyemizde kadro kütügünde yer almayan kadro unvanlarinin derece degisikliklerinin yapilabilmesi için ekli (III) sayili Dolu Kadro Degisiklik Cetvellerinin tasdikine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:3

Karar: Aydin 1. Idare Mahkemesinin 03.11.2016 tarih ve 2016/1476 Esas Sayili Karari dogrultusunda;  Mahkemesince esasa iliskin olarak yeniden bir karar verilinceye kadar Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 14.07.2014 tarih ve 55 sayili kararin yürütülmesinin durdurulmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:4

Karar: 5216 Sayili Büyüksehir Belediye Kanunu’ nun 13. maddesi ve Belediye Meclisi Çalisma Yönetmeligi’ nin 6.maddesi geregince Aydin Büyüksehir Belediye Meclisi' nin 2017 Yilinda tatil yapmadan çalismalarina devam etmesine ve her ayin 2. Haftasinda toplanmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:5

Karar: 5393 Sayili Belediye Kanunu’ nun 25. maddesi geregince Belediyenin bir önceki yil gelir ve giderleri ile bunlara iliskin hesap kayit ve islemlerinin denetimi amaciyla bes kisiden olusturulan Denetim  Komisyonu üyeligi için gizli oyla yapilan seçim sonunda kullanilan 69 oydan, 64 oy alan Halil Naci SOMER, 61 oy alan Sevki CAN, 58 oy alan Gülsah AYDIN VERIM, 58 oy alan M.Mükremin SEMERCIOGLU ve 57 oy alan M.Levent TUNA' nin Denetim Komisyonu üyesi olarak seçilmelerine karar verildi.

 

 

|