Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı I. Birleşim Meclis Karar Özetleri

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE MECLISI MAYIS AYI 10.05.2016

TARIHLI I. BIRLESIM MECLIS KARAR ÖZETLERI

 

Karar No:154

Karar:Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 13.04.2016 tarihli Nisan Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:155

Karar: AYKOME Genel Kurulu kararlari dogrultusunda yapilacak altyapi kazi isleri ile güzergah ve geçis hakki islemlerini düzenleyen, ilgili kurum ve kuruluslarla yapilacak sözlesme ve protokolleri yürürlükteki mevzuat hükümlerine göre Aydin Büyüksehir Belediyesi adina imzalamasi için  Büyüksehir Belediye Baskanina yetki verilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:156

  Karar:Makine Ikmal Bakim ve Onarim Dairesi Baskanligi’ nin 2016 Mali Yili Bütçesi (T-1) Cetveline 1 (bir) adet akaryakit tankerinin islenmesine ve söz konusu aracin Devlet Malzeme Ofisinden satin alinmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:157

Karar:Meclis Üyesi Serdal DEVECI’ nin meclis üyeliginden istifasi ile bosalan Meclis Ulasim Komisyonu, Yaslilar ve Kimsesizler Komisyonu ve Aydin Tarihini ve Kültürünü Arastirma ve Tanitma Komisyonuna kalan süreyi tamamlamak üzere açik oylama ile yapilan seçimler sonunda Nevzat MAGAT’ in seçilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:158

Karar:Meclis Üyesi Serdal DEVECI’ nin meclis üyeliginden istifasi ile bosalan Saglikli Kentler Birligi’ ne kalan süreyi tamamlamak üzere açik oylama ile yapilan seçimler sonunda Necmettin ÜNÜVAR’ in asil üye olarak seçilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

 

 

|