Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık Ayı I. Birleşim Meclis Karar Özetleri

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE MECLISI ARALIK AYI 08.12.2015

TARIHLI I. BIRLESIM MECLIS KARAR ÖZETLERI

Karar No:511

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 18.11.2015 tarihli Kasim Ayi Meclis Toplantisinin III. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:512

Karar: Karacasu Ilçesi Yayla Mahallesinde bulunan Mülkiyeti Büyüksehir Belediyesine ait 224 ada 4, 5 ve 6 parsellerin Karacasu Belediyesine devrine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:513

Karar: 6360 Sayili Kanun kapsaminda Aydin Valiligi Devir, Tasfiye ve Paylastirma Komisyonunca alinan kararlar neticesinde Aydin Büyüksehir Belediyesine devredilen ekli listede yer alan tasinmazlarin vasiflari nedeniyle Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI) Genel Müdürlügüne tapu tescillerinin yapilmasina ve ekli listenin tasdikine toplantiya katilan üyelerin oyçokluguyla karar verildi.

Karar No:514

Karar: 5620 Sayili Kanunun 3’ncü maddesi ile Belediye ve Bagli Kuruluslari ile Mahalli Idare Birlikleri Norm Kadro Ilke ve Standartlarina Dair Yönetmeligin 24’ncü maddesi geregince 2 adet geçici isçinin 2016 yilinda 12 ay süre ile çalistirilmalarini teminen hazirlanan Vize Cetvelleri’nin vize edilmesine ve 2016 yilinda Büyüksehir Belediyemiz norm kadro standartlari cetvelinde belirlenen memur norm kadro toplam sayisinin yüzde yirmisi oranini geçmeyecek sayida geçici isçi çalistirilmasi için Büyüksehir Belediye Baskanina yetki verilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:515

Karar: Mevzuat hükümlerine uygun hazirlanan Aydin Büyüksehir Belediyesi "Didim Huzurevi Iç Hizmet Yönetmeliginin" kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

 

|