Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı I. Birleşim Meclis Karar Özetleri

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE MECLISI KASIM AYI 10.11.2015

TARIHLI I. BIRLESIM MECLIS KARAR ÖZETLERI

 

Karar No:437

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 15.10.2015 tarihli Ekim Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:438

Karar:17 Ilçede bulunan mülkiyeti Aydin Büyüksehir Belediyesine ait mezarliklar ve diger tasinmazlar ile 12 mt üstündeki bulvar, caddeler ve 4.000,00 m²’ nin üstündeki park, yesil alan ve meydan vb. yerlerin üzerindeki zeytin, nar, ceviz, kestane, çam fistigi, incir vb. ürün bulunan tasinmazlarin 1 yil süreligine Adalet Bakanligi Aydin E Tipi Kapali ve Açik Ceza Infaz Kurumu Isyurdu Müdürlügü ile ürün yerlerinin ürün karsiligi veya hasilat bedeli karsiligi tahsis yapilmasi kapsaminda Protokol yapmak üzere Belediye Baskanina yetki verilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:439

Karar: Karsan Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.S tarafindan bagislanmak istenen 2 adet minibüs ve 2 adet otobüsün Aydin Büyüksehir Belediyesine bagislarinin kabul edilmesine, araçlarin ruhsat is ve islemlerini yürütmek için Toplu Tasima Sb. Md. V. Osman Zeki CALAYIR’ in görevlendirilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:440

Karar: 5393 Sayili Belediye Kanununun 75. Maddesi hükümleri dogrultusunda; Aydin Büyüksehir Belediyesi ile Merkezi Idareye bagli tüm kurum ve kuruluslar arasinda protokol yapilmasina ve bu konuda Belediye Baskanina yetki verilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

 

|