05.11.2007 Tarihli Belediye Meclis Kararları

1. Belediye Meclisinin 04/10/2007 tarihli Ekim Ayi Meclis Toplantisinin II.Birlesimine ait Zabit Özetinin kabulüne oybirligi ile karar verildi.

2. Belediyemizin bankalardaki mevcut paralari belediye bütçesine gelir kaydedilen paralar oldugundan, söz konusu paralarin ammeye tahsisli oldugu ve haczedilemeyecegi hususunun reddine oyçokluguyla karar verildi.

3. Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü ile ilgili olan çesitli yönetmeliklerin 1.maddelerine “5393 sayili Kanunun 14.maddesine göre” ifadesinin eklenmesine oybirligiyle karar verildi.

4. 21.10.2006 tarih ve 26326 sayili Resmi Gazetede yayinlanan Itfaiye Yönetmeliginin 48.maddesi geregince; Itfaiye Iç Hizmet Yönetmeliginin onaylanmasina oybirligiyle karar verildi.


5. Kültür, sanat ve spor gibi alanlarda faaliyet ve projeler gerçeklestirmek için Romanya’nin Ramnicu Valcea sehri ile kardes kent iliskileri kurulmasina ve kurulacak kardes sehir iliskileri çerçevesinde adi geçen ülke ve kente gitmek üzere Belediye Baskani Ilhami ORTEKIN’in, ve belirleyecegi en fazla 5 kisinin görevlendirilmesine, görüsmelerde bulunmak ve protokol imzalamak hususunda, Belediye Baskani Ilhami ORTEKIN’e yetki verilmesine oybirligiyle karar verildi.

6. Kültür, sanat ve spor gibi alanlarda faaliyet ve projeler gerçeklestirmek için Fas’in Safi sehri ile kardes kent iliskileri kurulmasina ve kurulacak kardeskent iliskileri çerçevesinde adi geçen ülke ve kente gitmek üzere Belediye Baskani Ilhami ORTEKIN’in, ve belirleyecegi en fazla 5 kisinin görevlendirilmesine, görüsmelerde bulunmak ve protokol imzalamak hususunda Belediye Baskani Ilhami ORTEKIN’e yetki verilmesine oybirligiyle karar verildi.

|