AYDIN’IN SULTANLARI AVRUPA YOLUNDA

Son Balkan Kupası şampiyonu Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, CEV Challenge Cup 16’lı finallerin ilk maçında yarın evinde Macaristan temsilcisi MCM Diamant Kaposvar takımıyla karşılaşacak.
Haber Tarihi: 06.12.2021

Son Balkan Kupasi sampiyonu Aydin Büyüksehir Belediyespor Kadin Voleybol Takimi, CEV Challenge Cup 16’li finallerin ilk maçinda yarin evinde Macaristan temsilcisi MCM Diamant Kaposvar takimiyla karsilasacak.

Aydin’in Sultanlari, Aydin’i Misli.com Sultanlar Ligi kadar Avrupa’da da temsil ediyor. Son Balkan sampiyonu olan takim, CEV Challenge Kupasi’nda 32’li finallerde Bosna Hersek temsilcisi OK Gacko’yu eleyerek adini 16’li finallere yazdirmisti. Deplasmana moralli gitmek isteyen Aydin’in Sultanlari sahaya mutlak galibiyet parolasiyla çikacak. Mimar Sinan Spor Salonu’nda yarin saat 19.00’da baslayacak mücadelede rövans maçi öncesinde avantaji eline geçirmek isteyen Aydin’in Sultanlari’nin rakibi MCM Diamant Kaposvar ise 16’li finallere adini Maccabi Hadera takimini 0-3 ve 3-1 lik skorlarla yenerek yazdirdi.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu takima büyük güven duyduklarini söyledi ve Aydinlilari maça davet etti.