ÇOCUKLARDAN HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ'NDE AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BARINAĞINA ZİYARET

Aydın merkezdeki okullarda eğitim gören minik öğrenciler 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde Aydın Büyükşehir Belediyesi Evcil Hayvan Bakım, Besleme ve Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyaret ederek buradaki hayvanlarla bir araya geldi.
Haber Tarihi: 04.10.2021
|

Aydin merkezdeki okullarda egitim gören minik ögrenciler 4 Ekim Hayvanlari Koruma Günü'nde Aydin Büyüksehir Belediyesi Evcil Hayvan Bakim, Besleme ve Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyaret ederek buradaki hayvanlarla bir araya geldi. Yanlarinda ögretmenleri ve görevlilerle rehabilitasyon merkezini gezen çocuklar hayvan dostlarina yanlarinda getirdikleri mamalari da armagan etti.

Can dostlarin bakimlari, beslenmeleri ve rehabilitasyonlari için günün her saati sahada olan Aydin Büyüksehir Belediyesi, çocuklarin hayvanlarla bir araya gelip beraber yasama kültürü gelistirmelerine de özel önem veriyor. 4 Ekim Hayvanlari Koruma Günü'nde de rehabilitasyon merkezinin kapilarini her hayvansevere oldugu gibi minik ögrencilere de açan Büyüksehir Belediyesi, böylelikle onlarin da yasam hakkinin önemini çocuklara asiliyor. Bu dogrultuda rehabilitasyon merkezinde görevliler tarafindan çocuklara hayvanlara nasil davranilmasi gerektigi, onlara verilmesi gereken deger anlatildi.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, ortak yasam kültürü içerisinde can dostlara her daim sahip çikmaya devam edeceklerini söyledi. Bu dogrultuda gelecek nesillere hayvan ve doga sevgisini asilamanin önemine deginen Baskan Çerçioglu, çocuklarinin bu kültürü alabilmesi için aileleri Büyüksehir Belediyesi'nin rehabilitasyon merkezlerinden hayvan sahiplenmeye davet etti.

|