BALKAN KUPASI'NI KAZANAN "AYDIN'IN SULTANLARI" BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NU ZİYARET ETTİ

Takım sporlarında Aydın'a tarihinde ilk kez uluslararası bir kupada şampiyonluk kazandıran "Aydın'ın Sultanları" Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu makamında ziyaret etti.
Haber Tarihi: 23.09.2021
|

Takim sporlarinda Aydin'a tarihinde ilk kez uluslararasi bir kupada sampiyonluk kazandiran "Aydin'in Sultanlari" Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'nu makaminda ziyaret etti. Takim, kazandiklari Balkan Kupasi'ni Baskan Çerçioglu'na takdim ederken, Baskan Çerçioglu "Aydin'in Sultanlari" ile gurur duyduklarini söyledi.

Oyuncular ve teknik heyet Baskan Çerçioglu'na her zaman yanlarinda oldugu için tesekkür ederken, Aydin'a bir kupa daha kazandirmaktan dolayi da çok mutlu olduklarini belirtti.

Aydin Büyüksehir Belediyespor Kadin Voleybol Takimi'ni özellikle Aydinli genç kizlara örnek olmak, onlara yol gösterebilmek için olusturduklarinin altini çizen Baskan Çerçioglu, "Çocuklarimiza örnek olabilmek için olusturdugumuz takimimiz ilk birincilik kupasini aldi. Bu basarida emegi geçen herkesi kutluyoruz. Aydin'a yeni basarilar kazandiracagina emin oldugumuz takimimiza ve maçlarda onlari yalniz birakmayan Aydinlilara çok tesekkür ediyoruz" ifadelerini kullandi.

Bu yil Türkiye Kupasi, misli.com Sultanlar Ligi ve CEV Challenge Cup'ta yoluna devam eden "Aydin'in Sultanlari", 2018-2019 sezonunda da ilk kez katildigi CEV Challenge Cup'ta ikincilik elde etmisti. "Aydin'in Sultanlari" bu yil da CEV Challenge Cup'ta 32’li Finaller Turu’nda Norveç’in Tromso takimiyla karsilasacak.

|