BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ YANGINLARA MÜDAHALE ETTİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi bugün öğleden sonra Efeler ilçesine bağlı Kadıköy Mahallesi'nde bir saman damında çıkan yangına ve Çine'nin Gökyaka Mahallesi'nde bir evde çıkan yangına anında müdahale etti.
Haber Tarihi: 24.07.2021
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi bugün ögleden sonra Efeler ilçesine bagli Kadiköy Mahallesi'nde bir saman daminda çikan yangina ve Çine'nin Gökyaka Mahallesi'nde bir evde çikan yangina aninda müdahale etti. Yanginlarda maddi hasar meydana gelirken yaralanma veya can kaybi yasanmadi.

Kadiköy Mahallesi'nde bir saman deposunda yangin çiktigi ihbarini alan ekipler hizlica yangin bölgesine giderek müdahalede bulundu. Ekipler yangini kontrol altina alirken sogutma çalismalarina basladi.

Diger taraftan Çine'nin Gökyaka Mahallesi'nde müstakil bir evde çikan yanginda ahsap çatili ev itfaiye ekiplerinin hizli müdahalesine ragmen kullanilamaz hale geldi.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu Aydin Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi'nin müdahaleler için 7 gün 24 saat görev basinda oldugunu hatirlatti. Baskan Çerçioglu itfaiye ekipleri yanginlara aninda ve etkili müdahale etse de en etkili yöntemin yangina karsi dikkatli olmak oldugunun altini çizdi ve vatandaslari dikkatli olmalari konusunda uyardi.

|