DİDİM VE KUŞADASI SAHİLLERİNDE HUMMALI ÇALIŞMA

Aydın Büyükşehir Belediyesi tatilcilerin daha iyi faydalanabilmesi için sorumluluk alanındaki sahillerde her gün gece-gündüz temizlik çalışması gerçekleştirip plajları özel araçlarla taşlardan arındırıyor.
Haber Tarihi: 17.07.2021
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi tatilcilerin daha iyi faydalanabilmesi için sorumluluk alanindaki sahillerde her gün gece-gündüz temizlik çalismasi gerçeklestirip plajlari özel araçlarla taslardan arindiriyor. Büyüksehir Belediyesi'nin Çevre Koruma Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan yapilan çalismaya Kusadasi Belediyesi ekipleri de katiliyor. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu plajlari her daim temiz tuttuklarini belirtti.

Aydin Büyüksehir Belediyesi ekipleri sorumluluk alanindaki plajlarda gece-gündüz temizlik çalismasi yaparak plajlari en iyi hale getiriyor. Özellikle turizm denildiginde akla ilk gelen tatil beldelerinden olan Kusadasi sahillerinde yapilan çalismalarda, plajlardaki taslar özel araçlarla toplanirken küçük çöpler de her gün temizleniyor. Plaji kullananlara daha fazla güzellik sunmak için yapilan çalismalar Kusadasi Belediyesi ekipleriyle birlikte yapiliyor.

Diger taraftan Fen Isleri Dairesi Baskanligi, Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü gibi birimler de bayramda görev basinda olacak. Büyüksehir Belediyesi'nin 444 40 09 No'lu Hizli Çözüm Merkezi de 7 gün 24 saat vatandaslarin taleplerini yerine getirmek için hizmet vermeye devam edecek.

BASKAN ÇERÇIOGLU: MISAFIRLERIMIZIN KONFORU IÇIN ÇALISIYORUZ

Büyüksehir Belediyesi'nin tatil döneminde nüfusu oldukça artan tatil beldelerinde hizmetlerin aksamamasi için 24 saat esasina göre çalistiginin altini çizen Baskan Çerçioglu sosyal medya hesaplarindan da "Kurban Bayrami tatilini Kusadasi ve Didim'de geçirecek vatandaslarimiz için biz; tüm tedbirlerimizi aldik, hazirliklarimizi yaptik. Sizlerden istegimiz; sagliginizi korumak adina, asinizi olmaniz, sevdiklerinizi korumaniz" paylasiminda bulunmustu.

|