BÜYÜKŞEHİR’İN ATATÜRK BULVARI’NDAKİ ÇALIŞMASI VATANDAŞLARDAN TAM NOT ALDI

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Kuşadası Atatürk Bulvarı’nda gerçekleştirdiği altyapı ve sıcak asfalt kaplaması çalışmaları vatandaşların beğenisini topladı. Vatandaşlar çalışmaların hızlı yapıldığını ve ortaya çıkan sonucun da estetik olduğuna dikkat çekti.
Haber Tarihi: 14.06.2021
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi, vatandaslar için konforlu ve güvenli yollar olusturmaya devam ediyor.

Fen Isleri Daire Baskanligi yol yapim ekipleri tarafindan, Kusadasi Atatürk Bulvari’nda gerçeklestirilen çalismalarla kent içi trafik akisi hizlandirildi. Yaz aylarinda aldigi turist sayisi ile nüfusu bir milyonu bulan Kusadasi’nda Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin hizmetleri tüm hiziyla sürüyor. Atatürk Bulvari’nin yenilenmesi için yapilan çalismalara tam kapanma günlerinde baslandi ve hizla sürdürülerek, kisa sürede sona erdirildi. Ilk olarak yagmur suyu hatlari yenilenen Bulvar’da; sicak asfalt kaplama çalismasi yapildi ve ardindan Ulasim Daire Baskanligi ekipleri tarafindan trafik isaretlemeleri olusturuldu.Büyüksehir’in bu çalismalari vatandaslardan ve yol üzerinde isletmesi bulunan esnaflardan tam not aldi.

Yapilan çalismalarin yakindan takip ettigini belirten esnaf Görkem Ilik, “Çalisma önümüzde yapildigi için takipçisi olabildim, iyi bir çalisma yapildi. Yol ve asfalt çalismasi çok güzel oldu. Bir de özellikle ilgimi çeken engelliler için ayri park yerleri yapildi. Esnaf olarak, Kusadasi’nda yasayan bir vatandas olarak, buranin yerli bir vatandasi olarak memnunum baskanimizdan.” seklinde konustu.

Sari çizgilerle yolun farkli bir havaya büründügüne dikkat çeken Nihat Özhan, “Hizli bir sekilde yapildi. Aslinda ilk baslandiginda yetisir mi diyorduk ama on gün gibi bir sürede bu yolu komple yaptilar. Sehrin çehresinin de degistigini düsünüyorum. Çizgiler ayri bir hava katti. Otopark alanlari da sagli sollu oldu, araç park sikintisi da yasamiyoruz. Iki serit bence güzel oldu. Ben yapilirken ofisimiz önünden direk geçtigi için gördüm baya ugrastilar, yeni hatlar dösediler. Mazgallar da genisledi. Çok tesekkür ederiz Büyüksehir Belediyesi’ne.” dedi.

Çalismalarin hizli yapildigini belirten Adnan Altin, “Hizmetin kötüsü olmaz. Hizli bitirdiler. Kaldirim çalismasini da isletmemizi magdur etmeden yaptilar. Memnunuz, görünüm gayet güzel, boyamalarini yol ayrimlarini gayet güzel yaptilar. Esnaf olarak memnunuz, Baskan Hanima çok tesekkür ederiz.” ifadelerini kullandi.

Yapilan çalisma ile trafik akisinin hizlandigina isaret eden Ugur Tepe, “Refüj ortadan kaldirilinca ve güzel bir asfalt yapilinca trafik akisi rahatladi. Park alanlari olustu, engelliler için park yerleri olusturuldu, çok hos seyler. Bunlar hep yeni seyler belediyemizin getirdigi, memnuniyetle karsiladim.” dedi.

|