AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞ MAKİNESİ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü iş makinesi filosuna 39 yeni araç ekledi. Atatürk Kent Meydanı’nda sergilen yeni araçlar ASKİ’nin gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarında kullanılacaklar.
Haber Tarihi: 04.06.2021
|

Aydin’in altyapisini yenileyerek kalici hizmetler sunan ve birçok ilçede içme suyu, kanalizasyon, yagmur suyu ve tarimsal sulama yapim islerini sürdüren Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI) is makinesi filosunu 37 adet Beko Loder kazici yükleyici, 1 adet toprak silindiri, 1 adet Greyder ile güçlendirdi.

Kentin ihtiyaçlari dogrultusunda Aydin’in her kösesinde kalici, islevsel ve modern altyapi hatlari olusturmak için çalisan ASKI ekipleri; Atatürk Kent Meydani’nda sergilenen yeni araçlarla birlikte gücüne güç katarak çalisma hizini daha da arttiracak.

Baskan Çerçioglu: Kaynaklarimizi daha fazla hizmet edebilmek için etkin ve verimli kullaniyoruz

Araç filosuna katilan 39 yeni is makinesi ile Aydinlilara daha fazla hizmet edeceklerini belirten Aydin Büyüksehir Belediyesi Baskani Özlem Çerçioglu, “Kaynaklarimizi halkimizin ihtiyaçlari dogrultusunda daha fazla hizmet edebilmek için etkin ve verimli kullaniyoruz. Araç filomuza kattigimiz 39 yeni is makinesi ile birlikte ASKI ekiplerimiz çok daha hizli çalismalar gerçeklestirecekler. Aydinlilarin hizmetine giren bu araçlarimizin hayirli ve ugurlu olmasini diliyorum.” dedi.

|