ASKİ İÇME SUYU HATLARINA YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, İncirliova’nın Arpadere Mahallesi’nde 4 km uzunluğunda yeni bir içme suyu hattı oluşturuyor.
Haber Tarihi: 28.05.2021
|

Yaklasan yaz günleri suya duyulan ihtiyacinda artmasina neden oluyor. Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü de (ASKI) kent genelinde belirli bir plan dogrultusunda içme suyu, yagmur suyu, tarimsal ve kanalizasyon altyapi hat yatirimlarini sürdürüyor.

Aydin Büyüksehir Belediyesi ASKI ekipleri, hizmet planlarindaki çalismalara hiz vererek içme suyu hatlarindaki yenileme ve ek hat olusturma çalismalarina devam ediyor. Bu kapsamda Incirliova’nin Arpadere Mahallesi’nde 4 km uzunlugunda yeni bir hat için yapim çalismasi gerçeklestiriyor.

Kaynak sularinin toplandigi maslak odasindan gelen isale hattinin kapasitesini arttirmak ve vatandaslarin su ihtiyacindan aksaklik yasanmamasi için ilave olarak daha büyük çapli borular ile isale hatti yapiliyor.

Mevcut isale hattina ek olarak yapilan hat ile Arpadere Mahallesi’nin içme suyu ihtiyaci eksiksiz olarak uzun yillar boyunca karsilanmis olacak.

ASKI’nin kalici çözüm getiren, hizli ve etkin çalismalarindan memnuniyet duyan mahalle sakinleri, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

|