BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı.
Haber Tarihi: 12.05.2021

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Ramazan Bayrami sebebiyle bir mesaj yayimladi.

Mesajinda tam kapanmaya denk gelen Ramazan Bayrami'nda sevgi ve sayginin karsilikli ziyaretler yapilmadan gerçeklestirilecegini belirten Baskan Çerçioglu mesajinda sunlari kaydetti:

Pandemi sebebiyle bu Ramazan Bayrami'ni evlerimizde sevdiklerimizden uzak geçirecegiz. Fakat saglik her seyden önce geliyor. Her ne kadar pandemi süreci aramiza mesafe koymamizi ve sevdiklerimizden uzak kalmamizi zorunlu kilsa da gönüllerimizin bir oldugunu biliyoruz. Bu yil da geçen yil oldugu gibi sevdiklerimizle aramizdaki karsilikli sevgiyi ve saygiyi ziyaret yapamadan pekistirecegiz. Bayram sürecinde de tedbiri elden birakmamali ve kurallara dikkat etmeliyiz. Gereken hassasiyeti gösterdigimizde önümüzdeki bayramlarda sevdiklerimizle sarilacagimiza inaniyoruz.

Tüm vatandaslarimizin bayramini en içten duygularimla kutluyor ve bayramin daha güzel günlere vesile olmasini temenni ediyorum. Ramazan Bayramimiz mübarek olsun.